De Boerderij van de familie krijger in Meliskerke
Camping Krijger 0031 118 56 13 28 Last Minute Kijk rond! Deutsch Facebook Facebook


We hebben de oude karakteristieke Zeeuwse schuur uit 1875 geheel gerestaureerd en verbouwd. Deze schuur is ruim een eeuw lang het onderkomen geweest van paarden, koeien en kalveren. Hierin realiseerden we 4 comfortabele en sfeervolle appartementen.

Een impressie

Achtergrond

Tot er in 1998 gestopt is met de melkvee tak van het boerenbedrijf is de schuur in gebruik geweest als koeienstal. De koeien en de kalfjes hadden in de schuur een winteronderkomen en in de zomermaanden gingen de koeien de wei in en kwamen zij tijdens het melken in de schuur. Ook werd in de schuur het eten voor de koeien bewaard zoals hooi en stro. Tenslotte was er het melklokaal: de ruimte waar de melktank stond te koelen en die om de dag geleegd werd door de Campina tankwagen. Onze campinggasten hebben hier vanaf 1979 tot 1998 mooie herinneringen aan.

Na 1998 werd de schuur gebruikt voor opslag en stalling van diverse zaken. Landbouwmachines, caravans, fietsen, openhaardhout en ook de wasmachine en droger voor onze campinggasten was er te vinden, alles had een plaatsje.


Een impressie

Een impressie


Korte beschrijving

De appartementen zijn gerealiseerd in de zuidkant van de schuur, met een terras op het zuiden om heerlijk buiten te zitten. De woningen hebben allemaal WiFi, TV met uitgebreid internationaal zenderpakket, badkamer met douche, compleet ingerichte keukens en boxspring-bedden (90 x 210). Voor ieder bed is bedlinnen aanwezig, zodat u dit niet hoeft mee te nemen. Op verzoek kunnen bedden voor u worden opgemaakt en kunnen handdoekenpakketen worden gehuurd.
Er kan gratis gebruik gemaakt worden van kinderbedjes en/ of kinderstoelen. Diverse originele houten schuurelementen maken de woningen gezellig en geven ze een landelijk Zeeuws karakter.

Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan. Op de aankomstdag kunt u al vroeg genieten van uw vakantie: vanaf 14.00 uur kunt u gebruik maken van het appartement en op de dag van vertrek tot 10.00 uur. Wij verhuren de appartementen van vrijdag tot vrijdag (juni, juli en augustus). In de overige maanden zijn ze ook te huur voor een weekend, midweek of van maandag tot maandag. Onze appartementen zijn het hele jaar te huur. Tijdens de wintermaanden zal de vloerverwarming uw verblijf extra comfortabel maken.


De koeiengang en Het loopdeurtje
(2 persoonsappartementen)

Foto's

We hebben twee bijna identieke tweepersoonsappartementen. Deze appartementen zijn gelijkvloers en ruim van opzet. Vroeger stonden op de koeiengang de koeien tijdens de wintermaanden het loopdeurtje, welke nog zichtbaar is in de slaapkamer van appartement Het Loopdeurtje, werd in de zomer gebruikt om de koeien in en uit de stal de laten lopen. De woonkamer/keuken is 24 m2 en de aparte slaapkamer bijna 12 m2. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel, het toilet is apart. Dit appartement heeft voldoende ruimte voor 2 personen en eventueel een baby wat slaapt in een campingbedje. De kosten voor het huren van deze appartementen variëren van 450 tot 625 euro per week.


De Boerderij

Het kalverhokje
(4 persoonsappartement)

Foto's

Het kalverhokje heeft een gezellig woonkamer/ keuken van 26 m2. Vroeger was dit de ruimte waar de jonge kalfjes vanaf het eerste uur stonden. Zij kregen melk uit de fles/emmer. In de hal bevindt zich het toilet en de trap naar boven. Bovenop de oude hooizolder zijn twee ruime slaapkamers. Ook is er de badkamer te vinden en een apart tweede toilet. De slaapkamers zijn zo ruim dat het bijplaatsen van een campingbed geen probleem is. De kosten voor het huren van dit appartement variëren van 500 tot 825 euro per week.
De BoerderijDe Boerderij

Het melklokaal
(6 persoonsappartement)

Foto's

Het 6 persoonsappartement is gerealiseerd in wat voorheen het melklokaal was. De woonkamer/ keuken is een gezellige grote ruimte met veel licht (31m2). In de hal bevind zich het toilet en de trap naar boven. Bovenop de oude hooizolder zijn twee ruime slaapkamers welke voorzien zijn van ieder een wastafel. Tevens bevindt zich hier een apart tweede toilet en de badkamer. De derde “slaapkamer”, met een knipoog naar vroeger, is een ruime bedstede welke te bereiken is via een trapje. De kosten voor het huren van dit appartement variëren van 575 tot 1000 euro per week.
De BoerderijDe Boerderij