De Boerderij van de familie krijger in Meliskerke
Camping Krijger 0031 118 56 13 28 Last Minute Kijk rond! Deutsch Facebook Facebook
De Boerderij
Rust en vrede
De tuin van de boerin

Welkom bij Camping Krijger

Voor een rustige vakantie op het Zeeuwse platteland kunt u bij ons uitstekend terecht. Ons akkerbouwbedrijf is gelegen nabij het rustieke Mariekerke, in het hartje van Walcheren, aan een rustig binnenweggetje.

Op 6 minuten rijden met de auto of een klein kwartier fietsen van de boerderij vindt u het strand van Zoutelande. Ook plaatsen als Middelburg, Veere, Domburg , Westkapelle en Vlissingen liggen op fietsafstand van onze camping. Onze camping ligt aan een fietsknooppunten route, maar kan ook het startpunt zijn van een stevige wandeling. In het dorp Meliskerke (2 km) kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen bij de supermarkt, slagerij en warme bakker. Daarnaast is het ook mogelijk om in het dorp fietsen te huren.

Onze camping biedt plaats aan 25 caravans, tenten, vouwwagens of campers. Er zijn ruime en schone faciliteiten, zoals verwarmde wc's, douches en een afwasruimte met warm water aanwezig en netjes onderhouden plaatsen met elektra en WiFi.
Daarnaast verhuren wij chalets, appartementen en een vakantiewoning.

Onze gasten komen voor een rustige vakantie op onze camping. Wij organiseren geen activiteiten. De jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat onze gasten (jong en oud) zichzelf prima vermaken op ons kampeerterrein en/of in de omgeving van onze camping. Walcheren heeft tijdens alle seizoenen veel te bieden.

Omdat wij op onze boerderij wonen en werken is er altijd iemand van ons aanwezig voor het onderhouden van het terrein, maar ook voor een gezellig praatje. Het is bij ons mogelijk om alle dagen van de week te arriveren of te vertrekken. Vooraf reserveren hoeft niet maar is, om zeker te zijn van een plaatsje, wel aan te raden.

Leden van de van de stichting vrije recreatie (SVR) ontvangen korting.

De camping is open vanaf 28 maart 2024 tot 6 november en de appartementen kunnen het hele jaar gehuurd worden.