De Boerderij van de familie krijger in Meliskerke
Camping Krijger 0031 118 56 13 28 Last Minute Kijk rond! Deutsch Facebook Facebook


Vakantiewoning Het Voorhuis (1 - 4 personen)

Deze vakantiewoning welke verhuurd wordt sinds de jaren 50, toen nog door de Opa en Oma van Miranda, is aan de buitenzijde volledig gerestaureerd en binnenin sfeervol verbouwd met alle comfort van tegenwoordig in de periode oktober 2022 t/m mei 2023

Een impressie

Achtergrond

Op de boerderij staat een twee-onder-één-kapwoning van meer dan honderd jaar oud. In de ene woning wonen wij zelf en in het voorste huis zit onze vakantiewoning Het Voorhuis.


Een impressie

Een impressie


Korte beschrijving

Het Voorhuis is voor maximaal 4 personen te huur.
Beneden is er een ruime gezellige woonkamer met keuken en bevindt zich ook een toilet. Boven zijn de twee slaapkamers en de badkamer met toilet.

Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan. Op de aankomstdag kunt u al vroeg genieten van uw vakantie: vanaf 14.00 uur kunt u gebruik maken van de woning en op de dag van vertrek tot 10.00 uur. Wij verhuren deze woning van zaterdag tot zaterdag (juni, juli, augustus en september). In de overige maanden is deze ook te huur vanaf vrijdag of maandag voor lange of korte periode. Wij verhuren voor minimaal 3 nachten. Het Voorhuis is het hele jaar te huur. Tijdens de wintermaanden zal de vloerverwarming uw verblijf extra comfortabel maken.
De kosten voor het huren van deze woning variëren van 500 tot 825 euro per week


Een impressie

Een impressie


Faciliteiten

De woning heeft WiFi, TV met uitgebreid internationaal zenderpakket, badkamer met douche, compleet ingerichte keuken en boxspring-bedden (90 x 200). Voor ieder bed is bedlinnen aanwezig, zodat u dit niet hoeft mee te nemen. Op verzoek kunnen bedden voor u worden opgemaakt en kunnen handdoekenpakketen worden gehuurd.
Er kan gratis gebruik gemaakt worden van kinderbedjes en/ of kinderstoelen.

Direct naast de woning is er parkeerruimte voor de auto. Voor de fietsen hebben we een overdekte ruimte waar ze indien gewenst ook opgeladen kunnen worden.

Naast de woning is er een terras waarvan je heerlijk kunt genieten van de boerderijtuin en tegenover het huis bevindt zich de camping met daarop het speeltoestel en trampoline.