De Boerderij van de familie krijger in Meliskerke
Camping Krijger 0031 118 56 13 28 Last Minute Kijk rond! Deutsch Facebook Facebook


Faciliteiten bij Camping Krijger

Alle gasten van Camping Krijger die een dag of langer bij ons verblijven kunnen gebruik maken van onderstaande faciliteiten:Op de camping zijn diverse speelmogelijkheden voor kinderen, zoals een klimrek/ schommel/ glijbaan en een trampoline.

Voor kleine kinderen zijn er traptrekkers aanwezig.

Er zijn folders met volop leuke mogelijkheden voor een dagje weg in Zeeland en informatie over de omgeving, zoals Zoutelande, Domburg en Middelburg.

Er is een tijdschriften- en boekenhoekje.

Er kan gebruik gemaakt worden van een koelkast en vriezer.

Tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van een wasmachine en wasdroger.

Voor fietsen is er een overdekte ruimte met stopcontacten beschikbaar.

WiFi op de gehele camping en in alle verhuuraccomodaties. Er is overal goed bereik en met meerdere toestellen inloggen is geen probleem.

Op twee kilometer afstand in het dorp Meliskerke is een bakkerij, slagerij, groetenwinkel supermarkt en cafetaria aanwezig. Verder is er op loopafstand (700 meter) een ijsboerderij en een kaaswinkel.

Stalling van caravans.

Lakenpakketten (kussensloop, laken en dekbedhoes) en handdoekpakketten (1 grote en 1 kleine handdoek) zijn te huur.

In onze accomodaties kunnen wij op verzoek zonder extra kosten een campingbedje, kinderstoel, Senseo-apparaat of broodrooster aanbieden.

Op de vertrekdag is het mogelijk uw auto en/of caravan nog op ons terrein te laten staan en nog de gehele dag is het sanitairgebouw op onze camping te gebruiken.

Een impressie

Een impressie