De Boerderij van de familie krijger in Meliskerke
Camping Krijger 0031 118 56 13 28 Last minute & Corona info ! Kijk rond! Deutsch Facebook


Corona update


Wij zijn geopend, uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM en Zeeuwse Veiligheidsregio.

- Caravan, campers en tenten kunnen een plaats reserveren op onze camping. Douches en afwasruimte zijn gesloten tot 1 juli. Toiletten kunnen worden gebruikt tussen 08:00 en 20:00 uur, het tappunt voor water en de stortplaats (buiten) voor het chemisch toilet zijn de gehele dag te gebruiken.
- Onze accommodaties zijn te huur. In de appartementen is het bedlinnen aanwezig en verpakt in plastic. Alle accommodaties worden zoals altijd grondig schoonmaakt en we werken met desinfectiemiddelen.

Stranden inclusief de toiletten zijn toegankelijk en er zijn diverse horeca gelegenheden waar je iets kunt afhalen of kunt laten bezorgen. Ook is de horeca weer geopend.
Boodschappen van de supermarkten Albert Heijn en Jumbo kun je na bestelling bij ons laten bezorgen, wij kunnen deze eventueel aanpakken en als gasten uit de accommodaties nog niet zijn gearriveerd zullen we koelproducten in de koelkast plaatsen.


Last minute:


Camping:
Tot 4 juli zijn er volop mogelijkheden voor het reserveren van een campingplaats.


Informeer naar de prijzen en mogelijkheden door eenvoudig het contactformulier in te vullen of bel ons even via 0118 - 56 13 28