De Boerderij van de familie krijger in Meliskerke
Camping Krijger 0031 118 56 13 28 Last Minute Kijk rond! Deutsch Facebook Facebook

De Boerderij

Vakantiewoning (2 - 6 personen)

Wij verhuren een knusse vakantiewoning welke we in oktober 2022 zullen gaan verbouwen. Deze zomerwoning is gesitueerd in de oude boerderijwoning. Op het aangelegen terras met zitgedeelte kunt u genieten van de prachtige boerderijtuin. Direct naast de woning is parkeergelegenheid.
Deze woning is te huur van zaterdag tot zaterdag.

Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan. De kosten voor het huren van de vakantiewoning variƫren van 300 tot 470 euro. Wilt u meer weten over de bezetting, tarieven of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.


Faciliteiten

De woning heeft drie slaapkamers met in totaal 6 slaapplaatsen: 1 tweepersoonsbed (180x200) en 1 tweepersoonsbed (140x200) en 2 eenpersoonsbedden.

De woning beschikt verder over een klassiek ingerichte woonkamer met TV met uitgebreid internationaal zenderpakket, een aparte keuken met eethoek en een badkamer met toilet. De grote slaapkamer en de badkamer bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping is een wastafel. Omdat de woning van het oudere type is heeft het 1 centrale radiator en 1 losse elektrische verwarming.De Boerderij


De Boerderij