De Boerderij van de familie krijger in Meliskerke
Camping Krijger 0031 118 56 13 28 Last Minute Kijk rond! Deutsch Facebook Facebook

Vakantiewoning Het Voorhuis (2 - 4 personen)

De vakantiewoning welke verhuurd wordt sinds de jaren 50, toen nog door de Opa en Oma van Miranda, gaat verbouwd worden.
In de periode oktober 2022 t/m mei 2023 zal deze verbouwing plaatsvinden.

Op de boerderij staat een twee-onder-één-kapwoning van meer dan honderd jaar oud. In de ene woning wonen wij zelf en in het voorste huis zit onze vakantiewoning het voorhuis.

Na de verbouwing (vanaf juni 2023) is het voorhuis voor maximaal 4 personen te huur.
Beneden is er een ruime gezellige woonkamer met keuken en bevindt zich ook een toilet. Boven zijn de twee slaapkamers en de badkamer met toilet.
Bekijk hiernaast en hieronder de plattegronden.

Het voorhuis verhuren wij van zaterdag tot zaterdag en in de periode vanaf november tot mei is deze ook te huur vanaf vrijdag of maandag voor lange of korte periode. Wij verhuren minimaal voor 3 nachten. Kosten voor het huren van deze woning variëren van 500 tot 825 euro per week

Benedenverdieping

Klik op de foto voor een vergroting.Bovenverdieping

Klik op de foto voor een vergroting.


Faciliteiten

Direct naast de woning is er parkeerruimte voor de auto. Voor de fietsen hebben we een overdekte ruimte waar ze indien gewenst ook opgeladen kunnen worden.

Naast de woning komt er weer een terras waarvan je heerlijk kunt genieten van de boerderijtuin en voor het huis bevindt zich de camping met daarop het speeltoestel en trampoline.

Wil je al iets zien van de verbouwing en veranderingen kijk dan eens of onze Facebook-pagina of Instagram.